2018 Chase in volle voorbereiding

Zoals al via diverse kanalen bekend is geworden, reist ook dit jaar weer een team van Tornadojagers.nl af naar Amerika. Het team zal vanaf 12 mei weer neerstrijken in Tornado Alley en daar tot 31 mei trachten de mooiste weersverschijnselen op te zoeken.

voorbereidingen
Het team is inmiddels al druk bezig om alle benodigde voorbereidingen te treffen. Zo worden land- en topografische kaarten aangevuld, apparatuur getest en gerepareerd (er gaat nog wel eens wat stuk in al dat natuurgeweld), communicatiemiddelen in gereedheid gebracht, vervoersmiddelen geregeld, en ga zo nog maar even door. Er komt dus heel wat werk vooraf bij kijken om een dergelijke chase-periode goed en vooral veilig uit te kunnen voeren.

team 2018
Het team dat dit jaar afreist bestaat geheel uit leden die allen al ervaring hebben met het tornado-jagen en bij elkaar geteld goed zijn voor ettelijke tientallen tornado’s!

De leden zijn:

  • Arno Paanstra
  • Bart Pelgrim
  • Melody Sturm
  • Michiel de Vries

 

volg ons
Ook dit jaar weer zullen wij proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van onze belevenissen tijdens het chasen. De snelle updates zullen wij via onze Facebook pagina naar buiten brengen. Daarnaast proberen wij op regelmatige basis wat langere verhalen via deze site met u te delen. Uiteraard hangt dit ook af van tijd en communicatie-mogelijkheden, we zitten soms ver van de bewoonde wereld af waar niet altijd internetverbindingen voorhanden zijn.

vragen/media
Mocht u vragen of opmerkingen hebben; u kunt ons het beste bereiken via een persoonlijk bericht via onze facebook pagina.
Ook staan wij open voor samenwerking met media instanties. Neemt u gerust contact op (zoals hierboven beschreven) om met ons de mogelijkheden te bekijken en bespreken.